Koncept- och produktutveckling

Mångårig erfarenhet och expertis inom koncept- och produktutveckling

Idégenerering

Vi börjar projektet med ett idémöte där vi gemensamt tar fram ett antal möjliga koncept. Vid behov tar vi in andra kompetenser från vårt stora kontaktnät. Vi utvärderar idéerna tillsammans och går vidare med de mest lovande koncepten.

Modellarbete

Vi utvärderar koncepten teoretiskt och praktiskt. Till vår hjälp har vi bla CAD/CAM, 3D-printers, 5-axlig bearbetning, elektroniklabb, mekaniklabb. Vi kan tillverka det mesta och saknar vi något så tar vi hjälp av vårt stora nätverk.

Produktionsanpassning

Tankar på en framtida produktion finns med genom hela projektet. Vi har erfarenhet av de flesta förekommande produktionsmetoder som används i industrin idag.

Tillverkning av små serier

Vi kan tillverka mekaniska komponenter eller hela produkter i mindre antal för kliniska studier, pilotserier, presentation för investerare, marknadstester, kundutvärderingar. Vi kan ombesörja montering och testning av produkterna.

Testriggar

Vi kan designa och utveckla automatiserade testriggar för dina produkter eller komponenter. Dessa kan användas för långtidstester och konstruktionsverifiering.

Läs mer här: https://edberginnovation.se/

Konsulter i detta projekt

Mats Edberg

BSc Product Development